Hei vaan kaikille.

Olen 24v nukkekotiharrastaja. Nukkekoteja olen nyt väsännyt muutamia vuosia ja myös nukkekotiblogia olen joskus pitänyt. Nyt ajattelin, että saisin uutta pontta harrastukseeni, kun aloittelen jälleen blogin jossa esitellä harrastukseni hedelmiä.

Netti on täynnä toinen toistaan ihanampia nukkekotisivuja ja blogeja, niiden tasolle en ole koskaan yltänyt, mutta tätä blogia haluan pitää suurimmaksi  osaksi omaksi ilokseni, mutta jos täältä joku muukin saa vinkkejä ja ideoita omiin askarteluihinsa en pahastu siitä lainkaan. Päin vastoin.

Jos kertoisin hieman nukkekodeista joiden parissa aherran.

Minulla on kolme nukkekotia, sekä muutama pienoishuoneprojekti. Suurin työni on sininen, kolmekerroksinen nukkekoti, jossa sisustettavana on kolme huonetta ja vintti. Alhaalla on tupakeittiö, yläkerrassa makuuhuone ja kylpyhuone ja tietenkin kaikista ylimpänä ullakko. Tämä nukkekoti on ainaisen muutoksen tilassa, eikä kaikki nukkekodin runkoakaan koskevat työt ole vielä läheskään tehty. Tästä alkoi kuitenkin intohimoni nukkekoteihin, joka ei ole haalistunut edes aikapulan pyörteissä. Noin vuoteen en ole jaksanut nukkekoteihin paljon paneutua, mutta jos NYT.

Kaksi muuta nukkekotia on mobilia ja lundby. Mobilian annoinkin pojalla hetkellisesti leikkeihin, mutta täysin uudestaan vanerista rakennetun lundbyn olen pitänyt visusti kirjahyllyn päällä odottamassa tekijäänsä.

Pienoishuoneprokkiksina on yksi pienoishuone kaappi, joista vasta yksi on valmis (salainen puutarha), korukauppa taas on vaiheessa, huonekalut jo ostettuina, mutta toteutus on kesken.

Yksi ihana, kesällä luokseni muuttanut projekti on taasen kasvihuone(bergola).

Näistä kaikista kuvia kunhan saan kamerani akun akkuliikkeestä ulos, tai mieheni kamerakännykän lainaan. (omani kun on surkeuden perikuva)